2e prijs in Singer Songwriter contest

elianne rumahloine topcreation

Finalist met Love and Sunshine for the World..

elianne top creation

En 28 oktober 2016 was het weer zover. Ik ging naar het Gala omdat ik finalist was in de Singer Songwriter contest van Topcreation.

Omdat ik al een paar keer eerder met deze wedstrijd mee heb gedaan, had ik niet gedacht om weer in de prijzen te vallen. En ja hoor, ook dit jaar was het raak. 2e. Na in 2013 1e te zijn geworden mocht ik in 2014 niet meedoen.
Maar in in 2015 werd ik 3e wat ik ook al super leuk vond.
En dit jaar dus 2e 🙂

Een beetje anders dan normaal..
Ik nam deel met een lied wat ik een tijdje geleden al maakte. Het liedje is ook  een beetje anders is dan dat ik meestal maak. Voor mij is dit lied een reactie op de dingen die vandaag de dag gebeuren in de wereld. Een reactie op de dingen die ik niet begrijp. Onbegrijpelijk wat er aan het gebeuren is. Deze wereld is soms toch maar een gekke plek om op te moeten groeien. Wat zeg je tegen kinderen als er weer iets ongelooflijks aan het gebeuren is? Ik weet het ook niet.. Het enige wat ik weet is dat de wereld meer liefde en warmte nodig heeft. Dit lied is mijn boodschap voor de wereld. Deze gekke wereld. Die zo veel mooie kanten heeft.. zoveel mooie mensen heeft.. Mijn boodschap voor de wereld die altijd – maar ook zeker – nu alle liefde en warmte nodig heeft. Bij deze mijn “Love and Sunshine for the World”.